BRF SöderängarnaStartsida

Om föreningen

För dig som boende

Dokument

Bo i bostadsrätt

Nyheter

Det är dags för 2-års besiktning!

27 mars 2019

I samband med detta kommer även våra enskilda lägenheter att besiktigas. PEAB kommer endast gå in vid EN tidpunkt för besiktning av lägenheterna, vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare måste antingen vara hemma och släppa in eller GODKÄNNA att PEAB går in med huvudnyckeln. För att PEAB ska veta om du har anmärkningar och om du godkänner att PEAB går in med huvudnyckel, kommer du behöva fylla i ett formulär. Om du missar detta kommer din lägenhet inte att bli besiktigad. 

Formuläret måste vara inskickat senast den 23/4-19.
Du kommer åt formuläret genom följande länk: https://bit.ly/2VF9UZ9

Har du ingen dator eller på något annat sätt inte har möjlighet att fylla i detta formulär, ring då Olivia i styrelsen; 0707655027, snarast. 

 //Styrelsen

4

Gå till alla nyheter

Senaste nyheterna

Protokoll för årstämman 2024

I slutet av maj hölls årets föreningsstämma för räkenskapsår 2023. Styrelsen vill passa på att tacka de medlemmar som deltog och engagerar sig. Klicka här för att läsa protokollet från föreningsstämman. Du hittar även protokollet under sidan Dokument. I samband med...

Årsredovisning och föreningsstämma 2024

Nu finns årsredovisningen för räkenskapsår 2023 tillgänglig. Du hittar årsredovisningen och revisionsberättelsen på sidan Dokument på webbplatsen, eller på länken nedan. Läs årsredovisningen nu Årets föreningsstämma äger rum tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks...

Information från Valberedning

Hej alla medlemmar i BRF Söderängarna!  Att köpa en bostadsrätt är en stor investering för varje enskild individ – samtidigt som bostadsrättsföreningen, som ett kollektiv, är beroende av medlemmarnas engagemang för att kunna fungera. Vi är också alla medlemmar i...

Inför årsstämman 2024

Välkommen till årets ordinarie föreningsstämma tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks golfklubb, Golfbanevägen 4 i Örebro. Kallelse med dagordning mailas ut och anslås senast fredagen 10/5. Motioner Motioner som medlemmar önskar ska behandlas på stämman ska vara...

Intresserad av styrelsearbete?

Under nästa årsstämma för bostadsrättsföreningen så behöver nya personer väljas in i styrelsen och valberedningen för att vi även framöver ska ha en välskött förening. Så om du är nyfiken på styrelsearbetet, eller redan nu är intresserad, så är det här ett ypperligt...

Avgifter 2024

Räntenivåerna i Sverige är fortsatt höga och många bostadsrättsföreningar tvingas höja avgifterna. I Brf Söderängarna arbetar styrelsen för att långsiktigt säkerställa en god ekonomi i föreningen och vara en attraktiv förening. Från och med januari 2024 höjs...