BRF SöderängarnaStartsida

Om föreningen

För dig som boende

Dokument

Bo i bostadsrätt

Nyheter

Intresserad av styrelsearbete?

17 mars 2024

Under nästa årsstämma för bostadsrättsföreningen så behöver nya personer väljas in i styrelsen och valberedningen för att vi även framöver ska ha en välskött förening. Så om du är nyfiken på styrelsearbetet, eller redan nu är intresserad, så är det här ett ypperligt tillfälle.

Bli ledamot i styrelsen

Detta är ett bra sätt att få vara med och påverka allt ifrån månadsavgifter och investeringar, till växter runtom fastigheten eller huruvida det ska finnas laddstolpar i garaget. När du går med i styrelsen kommer du in i en trygg grupp där arbetet fördelas och du får även arvode för din insats. Under kommande period är vi i behov av nya styrelsemedlemmar, då två personer i nuvarande styrelse lämnar.

Gå med i valberedningen

Att vara med i valberedningen är också ett sätt att vara med och påverka. Valberedningens arbete går ut på att ta fram förslag på lämpliga personer till föreningens styrelse. Då en av personerna i nuvarande valberedning har avgått behöver vi en till person under kommande period.

Visa ditt intresse nu

Är du intresserad av att gå med i styrelsen eller i valberedningen? Eller har du frågor om arbetet? Kontakta styrelsen nu, på styrelsen@brfsoderangarna.se. Vid intresseanmälan förmedlar vi dina kontaktuppgifter till valberedningen. 

4

Gå till alla nyheter

Senaste nyheterna

Årsredovisning och föreningsstämma 2024

Nu finns årsredovisningen för räkenskapsår 2023 tillgänglig. Du hittar årsredovisningen och revisionsberättelsen på sidan Dokument på webbplatsen, eller på länken nedan. Läs årsredovisningen nu Årets föreningsstämma äger rum tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks...

Information från Valberedning

Hej alla medlemmar i BRF Söderängarna!  Att köpa en bostadsrätt är en stor investering för varje enskild individ – samtidigt som bostadsrättsföreningen, som ett kollektiv, är beroende av medlemmarnas engagemang för att kunna fungera. Vi är också alla medlemmar i...

Inför årsstämman 2024

Välkommen till årets ordinarie föreningsstämma tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks golfklubb, Golfbanevägen 4 i Örebro. Kallelse med dagordning mailas ut och anslås senast fredagen 10/5. Motioner Motioner som medlemmar önskar ska behandlas på stämman ska vara...

Avgifter 2024

Räntenivåerna i Sverige är fortsatt höga och många bostadsrättsföreningar tvingas höja avgifterna. I Brf Söderängarna arbetar styrelsen för att långsiktigt säkerställa en god ekonomi i föreningen och vara en attraktiv förening. Från och med januari 2024 höjs...

Protokoll för årsstämman 2023

I slutet av maj hölls årets föreningsstämma för räkenskapsår 2022. Styrelsen vill passa på att tacka de medlemmar som deltog och engagerar sig. Klicka här för att läsa protokollet från föreningsstämman. Du hittar även protokollet under sidan Dokument. I samband med...

Årsredovisning och föreningsstämma 2023

Nu finns årsredovisningen för räkenskapsår 2022 tillgänglig. Du hittar årsredovisningen och revisionsberättelsen på sidan Dokument på webbplatsen, eller på länken nedan. Läs årsredovisningen nu Årets föreningsstämma äger rum tisdagen den 30 maj kl. 19:00 i lokal L159...