BRF SöderängarnaStartsida

Om föreningen

För dig som boende

Dokument

Bo i bostadsrätt

Nyheter

Viktig information inför åtgärdande från 2-års besiktningen

13 juni 2019

Detta är instruktioner över hur åtgärderna efter 2-årsbesiktningen kommer att gå till. 

Läs nedan information från PEAB där det står var, när och hur åtgärderna kommer att genomföras.

Brf. Söderängarna, åtgärder efter garantibesiktning

Vi ber om er tillåtelse att tillträda er lägenhet.

Tänk på att meddela till styrelsen ert godkännande att vi får tillträda lägenheten med huvudnyckel. Detta görs på formuläret nedan

Datum för åtgärdande mellan 08:00-16:00

                                    Peppargatan 21-23 v 26 24/6-28/6

                                    Peppargatan 25-27 v27  1/7-5/7

Det kommer bli flera yrkesgrupper som kommer att besöka din bostad under veckan.

Gå in på länken längst ner i mailet för att godkänna att PEAB går in med huvudnyckel för att genomföra åtgärderna.

Se nedan dokument & bilder för att se vad PEAB utgår från i din just din lägenhet. Styrelsen kommer inte vara en mellanhand mellan lägenhetsinnehavare och PEAB, utan boende får på egen hand driva eventuella synpunkter. 

Du måste fylla i länken senast på tisdag, den 18/6 kl. 17.00 för att dina svar ska registreras till peab.

Formulär för att låta PEAB gå in med huvudnyckel för att åtgärda garantifel.

Formuläret hittar du här

// Styrelsen Brf Söderängarna


4

Gå till alla nyheter

Senaste nyheterna

Protokoll för årsstämman 2023

I slutet av maj hölls årets föreningsstämma för räkenskapsår 2022. Styrelsen vill passa på att tacka de medlemmar som deltog och engagerar sig. Klicka här för att läsa protokollet från föreningsstämman. Du hittar även protokollet under sidan Dokument. I samband med...

Årsredovisning och föreningsstämma 2023

Nu finns årsredovisningen för räkenskapsår 2022 tillgänglig. Du hittar årsredovisningen och revisionsberättelsen på sidan Dokument på webbplatsen, eller på länken nedan. Läs årsredovisningen nu Årets föreningsstämma äger rum tisdagen den 30 maj kl. 19:00 i lokal L159...

Information från Valberedning

Hej alla medlemmar i BRF-Söderängarna! Att köpa en bostadsrätt är en stor investering för varje enskild individ – samtidigt som bostadsrättsföreningen, som ett kollektiv, är beroende av medlemmarnas engagemang för att kunna fungera. Vi är också alla medlemmar i en...

Inför årsstämman 2023

Välkommen till årets ordinarie föreningsstämma 2023, för räkenskapsår 2022. Följande information har även satts upp i alla trapphus den 31 mars. Tid: Tisdag den 30 maj 2023 kl. 19:00Plats: Örebro Universitet, Lokal L159 (Långhuset), Fakultetsgatan 1, 701 82 Örebro...

Sänkt elpris tack vare elstöd

Elpriset reduceras framöver för föreningens medlemmar. Sänkningen är möjlig tack vare en kommande utbetalning av det statliga elstödet. Under hösten 2022 tog regeringen beslut om att dela ut ett elstöd till de svenska hushållen. I Brf Söderängarna finns ett gemensamt...

Solcellerna är en vinst för föreningen

Minskad mängd köpt el, subventionerat pris till medlemmarna och minskad återbetalningstid. Så sammanfattar styrelsen det första helåret av solel. 2022 var första helåret med solceller för Brf Söderängarna. Tack vare investeringen lyckades föreningen minska andelen...