BRF SöderängarnaStartsida

Om föreningen

För dig som boende

Dokument

Bo i bostadsrätt

Nyheter

Viktig information inför åtgärdande från 2-års besiktningen

13 juni 2019

Detta är instruktioner över hur åtgärderna efter 2-årsbesiktningen kommer att gå till. 

Läs nedan information från PEAB där det står var, när och hur åtgärderna kommer att genomföras.

Brf. Söderängarna, åtgärder efter garantibesiktning

Vi ber om er tillåtelse att tillträda er lägenhet.

Tänk på att meddela till styrelsen ert godkännande att vi får tillträda lägenheten med huvudnyckel. Detta görs på formuläret nedan

Datum för åtgärdande mellan 08:00-16:00

                                    Peppargatan 21-23 v 26 24/6-28/6

                                    Peppargatan 25-27 v27  1/7-5/7

Det kommer bli flera yrkesgrupper som kommer att besöka din bostad under veckan.

Gå in på länken längst ner i mailet för att godkänna att PEAB går in med huvudnyckel för att genomföra åtgärderna.

Se nedan dokument & bilder för att se vad PEAB utgår från i din just din lägenhet. Styrelsen kommer inte vara en mellanhand mellan lägenhetsinnehavare och PEAB, utan boende får på egen hand driva eventuella synpunkter. 

Du måste fylla i länken senast på tisdag, den 18/6 kl. 17.00 för att dina svar ska registreras till peab.

Formulär för att låta PEAB gå in med huvudnyckel för att åtgärda garantifel.

Formuläret hittar du här

// Styrelsen Brf Söderängarna


4

Gå till alla nyheter

Senaste nyheterna

Årsredovisning och föreningsstämma 2024

Nu finns årsredovisningen för räkenskapsår 2023 tillgänglig. Du hittar årsredovisningen och revisionsberättelsen på sidan Dokument på webbplatsen, eller på länken nedan. Läs årsredovisningen nu Årets föreningsstämma äger rum tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks...

Information från Valberedning

Hej alla medlemmar i BRF Söderängarna!  Att köpa en bostadsrätt är en stor investering för varje enskild individ – samtidigt som bostadsrättsföreningen, som ett kollektiv, är beroende av medlemmarnas engagemang för att kunna fungera. Vi är också alla medlemmar i...

Inför årsstämman 2024

Välkommen till årets ordinarie föreningsstämma tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks golfklubb, Golfbanevägen 4 i Örebro. Kallelse med dagordning mailas ut och anslås senast fredagen 10/5. Motioner Motioner som medlemmar önskar ska behandlas på stämman ska vara...

Intresserad av styrelsearbete?

Under nästa årsstämma för bostadsrättsföreningen så behöver nya personer väljas in i styrelsen och valberedningen för att vi även framöver ska ha en välskött förening. Så om du är nyfiken på styrelsearbetet, eller redan nu är intresserad, så är det här ett ypperligt...

Avgifter 2024

Räntenivåerna i Sverige är fortsatt höga och många bostadsrättsföreningar tvingas höja avgifterna. I Brf Söderängarna arbetar styrelsen för att långsiktigt säkerställa en god ekonomi i föreningen och vara en attraktiv förening. Från och med januari 2024 höjs...

Protokoll för årsstämman 2023

I slutet av maj hölls årets föreningsstämma för räkenskapsår 2022. Styrelsen vill passa på att tacka de medlemmar som deltog och engagerar sig. Klicka här för att läsa protokollet från föreningsstämman. Du hittar även protokollet under sidan Dokument. I samband med...