BRF SöderängarnaStartsida

Om föreningen

För dig som boende

Dokument

Bo i bostadsrätt

Nyheter

Inför årsstämman 2023

4 april 2023

Välkommen till årets ordinarie föreningsstämma 2023, för räkenskapsår 2022. Följande information har även satts upp i alla trapphus den 31 mars.

Tid: Tisdag den 30 maj 2023 kl. 19:00
Plats: Örebro Universitet, Lokal L159 (Långhuset), Fakultetsgatan 1, 701 82 Örebro

Motioner

Motioner som medlemmar önskar ska behandlas på stämman ska vara ordförande tillhanda på mejl (jurgen.degner@oru.se), senast fredag den 5/5–2023.

Tänk på att motioner som inte inkommit inom ovan tidsram ej kan behandlas/beslutas om formellt på stämman – även om det förstås finns utrymme att väcka diskussioner vid sittande bord.

Föreslå sig själv eller någon annan till styrelsen

Valberedningen kommer ta emot frågan om att kandidera som styrelseledamot/suppleant fram till fredag den 5/5–2023. (Medlem kan både föreslå sig själv, eller någon annan (personen måste vara tillfrågad), som styrelseledamot/suppleant).

Även posten som valberedning kommer väljas (se valberedningens anslag).

Tänk på att stämman är föreningsmedlemmarnas tillfälle göra sin stämma hörd och att behandla inkommande motioner, samt påverka viktiga frågor och styrelsens sammansättning.

Kallelse med dagordning mailas ut och anslås senast fredagen den 12/5–23

4

Gå till alla nyheter

Senaste nyheterna

Årsredovisning och föreningsstämma 2024

Nu finns årsredovisningen för räkenskapsår 2023 tillgänglig. Du hittar årsredovisningen och revisionsberättelsen på sidan Dokument på webbplatsen, eller på länken nedan. Läs årsredovisningen nu Årets föreningsstämma äger rum tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks...

Information från Valberedning

Hej alla medlemmar i BRF Söderängarna!  Att köpa en bostadsrätt är en stor investering för varje enskild individ – samtidigt som bostadsrättsföreningen, som ett kollektiv, är beroende av medlemmarnas engagemang för att kunna fungera. Vi är också alla medlemmar i...

Inför årsstämman 2024

Välkommen till årets ordinarie föreningsstämma tisdagen 28 maj kl. 19 på Gustavsviks golfklubb, Golfbanevägen 4 i Örebro. Kallelse med dagordning mailas ut och anslås senast fredagen 10/5. Motioner Motioner som medlemmar önskar ska behandlas på stämman ska vara...

Intresserad av styrelsearbete?

Under nästa årsstämma för bostadsrättsföreningen så behöver nya personer väljas in i styrelsen och valberedningen för att vi även framöver ska ha en välskött förening. Så om du är nyfiken på styrelsearbetet, eller redan nu är intresserad, så är det här ett ypperligt...

Avgifter 2024

Räntenivåerna i Sverige är fortsatt höga och många bostadsrättsföreningar tvingas höja avgifterna. I Brf Söderängarna arbetar styrelsen för att långsiktigt säkerställa en god ekonomi i föreningen och vara en attraktiv förening. Från och med januari 2024 höjs...

Protokoll för årsstämman 2023

I slutet av maj hölls årets föreningsstämma för räkenskapsår 2022. Styrelsen vill passa på att tacka de medlemmar som deltog och engagerar sig. Klicka här för att läsa protokollet från föreningsstämman. Du hittar även protokollet under sidan Dokument. I samband med...